تهدید تلویحی نیروی هوایی رژیم صهیونیستی علیه انصارالله برای پاسخ‌گویی به حملات موشکی و پهپادی آن در خاک یمن، با موانع متعددی مواجه است.

هشدار تل‌آویو به انصارالله یمن: به حملات موشکی پاسخ  می دهیم

به گزارش سلام نو به نقل از مشرق، تل‌آویو تهدید کرده که به حملات موشکی انصارالله یمن به اراضی اشغالی فلسطین بویژه اهداف اسرائیلی در جنوب و نزدیک دریای سرخ، در یمن پاسخ خواهد داد. در چنین صورتی، موضع قاهره و ریاض چه خواهد بود زیرا نیروی هوایی اسرائیل ممکن است مجبور به ورود به حریم هوایی این کشورها یا پرواز در نزدیکی این حریم شود؟

انصارالله یمن در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ضمن اعلام همبستگی با مقاومت فلسطین، نخستین عملیات موشکی و پهپادی خود را در ۱۹ اکتبر انجام داد که ناوهای آمریکایی آن‌ها را بر فراز دریای سرخ منهدم کردند.

القدس العربی با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: این خبر یک غافلگیری نظامی واقعی بود، زیرا درگیری را به روی چشم اندازهای خطرناکی در آینده باز می‌کرد. دیگر مسئله رویارویی اسرائیل با کشورهای اطراف آن نیست، بلکه بیشتر مربوط به تحرکات جغرافیایی دوردست است و همه اینها به دلیل ارتقای موشک‌ها است.

حملات موشکی انصارالله تکرار شد و تل‌آویو برخی از این حملات را اعلام و به آن اعتراض کرد و در قبال برخی دیگر سکوت کرد. دلیل این سکوت نیز عدم دادن اطلاعات به انصارالله و مقاومت عراق در خصوص اصابت موشک‌ها به هدف بود. رژیم صهیونیستی اغلب اطلاعاتی در مورد تلفات در جریان رویارویی‌ها نمی‌دهد و تنها در سالهای بعد پس از تشکیل کمیته‌های تحقیق، حقایق فاش می‌شود.

پس از محکوم کردن اولیه حملات انصارالله به مواضع صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی، دو روز پیش، یک تهدید نظامی از سوی ژنرال تومبار بار فرمانده نیروی هوایی اسرائیل صادر شد.

بر اساس گزارش وب‌سایت نظامی Galaxia Militar، وی در تهدیدی تلویحی به انصارالله اظهار داشت: «نیروی هوایی اسرائیل به عنوان بازوی استراتژیک دولت، در سراسر خاورمیانه و در همه مناطق، هر جا که لازم باشد آماده و در حال عملیات است».

تحلیلگران بر این باورند که اسرائیل برای انجام حملات قوی علیه انصارالله با موانع نظامی متعددی روبروست، زیرا موضوع حمله به اراضی سوریه که نیازی به طی مسافت های طولانی ندارد یا ورود به حریم هوایی ملی برخی کشورها، نیست. عملیات حمله هوایی به انصارالله به معنای آن است که جنگنده‌های اسرائیلی مسافت‌هایی طولانی را از طریق دریای سرخ طی کنند و شاید به حریم هوایی ملی کشورهایی مانند مصر یا عربستان سعودی نیز نفوذ کنند. در چنین موقعیتی، ریاض و قاهره نمی‌توانند مطلقاً به جنگنده‌های اسرائیلی اجازه استفاده از حریم هوایی خود را بدهند.

تل‌آویو در چنین شرایطی می‌تواند به پایگاه نظامی خود در اریتره متوسل شود، اما نمی تواند از آن برای حمله به یمن استفاده کند، زیرا این امر اریتره را در معرض حملات انصارالله قرار می‌دهد که منطقه شاخ آفریقا را در معرض خطر قرار می‌دهد. در عین حال، پدافند هوایی انصارالله را نیز نمی توان دست کم گرفت که همین اوایل هفته پیش موفق شد پهپاد بسیار پیشرفته آمریکایی MQ۹ را سرنگون کند.

در چنین فضایی، تنها گزینه رژیم اسرائیل برای پاسخ به انصارالله، استفاده از موشک‌ها است. اما این امر نیز موجب می‌شود که دامنه جنگ کنونی علیه غزه که ۴۴ روز از آغاز آن می‌گذرد، گسترش یابد، امری که برای تل‌آویو و کل منطقه، عواقب خطرناکی به همراه دارد.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید