به گزارش سلام نو با این روشها نوشیدنیهای شما در کمترین زمان به طرز طراوت بخشی خنک خواهند شد!
ما مطمئن هستیم که شما با این وضعیت آشنا هستید: میخواهید یک کباب خوب در خارج از خانه بخورید یا در جایی برای غذا خوردن بروید، اما مواد غذایی را خیلی دیر خریدهاید. اینجا با نوشیدنیهای ولرم خود دست و پنجه نرم میکنید، در حالی که یک نوشیدنی خوب و سرد تمام چیزی بود که میخواستید. در روزهای آفتابی، به خصوص، خوردن یک نوشیدنی سرد میتواند واقعا با طراوت باشد و هیچ کس نوشیدنی گرم دوست ندارد…
بدون فریزر
نیازی نیست نوشیدنی خود را در فریزر بگذارید و خطر فراموشی آن و بازگشت به قوطی یا بطری منفجر شده را داشته باشید. نه، این روش بسیار سادهتر است. متأسفانه، شما به چند چیز نیاز دارید که احتمالا در حین یک پیک نیک در پارک پیدا نخواهید کرد، اما این راه حل عالی برای زمانی است که به نوشیدنیهای خنک در خانه نیاز دارید. این ترفند کمی علمی باعث میشود که دیگر مجبور نشوید نوشیدنی گرم بنوشید.
چگونه؟
کاسه یا سطلی را بردارید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا بطریها یا قوطیها را در خود جای دهد. کولر به دلیل عایق بودن بهترین عملکرد را دارد، اما یک سطل معمولی از پلاستیک، شیشه یا فلز نیز به خوبی کار میکند. این سطل را با آب، تکههای یخ و مقدار زیادی نمک پر کنید. در مورد این ترفند، چیزی به نام نمک زیاد وجود ندارد. اطمینان حاصل کنید که آب کافی برای پوشاندن کامل نوشیدنیها وجود دارد، زیرا این امر به خنک شدن سریعتر آنها کمک میکند. آیا درب سطل دارید؟ آن را در آنجا قرار دهید، زیرا هوای داخل سطل را خنک نگه میدارد. پنج دقیقه صبر کنید و آن را بردارید! حالا یک نوشیدنی کاملا خنک بخورید.
علم
خوب این چگونه کار میکند؟ دمای آب نمک بسیار کمتر از آب شیرین است. نقطه انجماد آن بسیار کمتر از نقطه انجماد آب شیرین است. در ۲۱ - درجه سانتیگراد است. این بدان معناست که آب نمک برای مدت طولانی تری نسبت به آب شیرین مایع میماند، اما به اندازه یخ سرد است. از آنجایی که آب نمک با تکههای یخ تماس پیدا میکند، تکههای یخ ذوب میشوند، اما گرمتر نمیشوند. در واقع تنها نتیجه این است که آب نمک سردتر می شود! از آنجایی که نوشیدنی ها کاملا در آب سرد غوطهور هستند، خیلی سریعتر خنک میشوند.
نظرات