در این مطلب طرز تهیه شیرینی نارگیلی متفاوت را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

دستور پخت شیرینی نارگیلی خوشمزه برای عید

به گزارش سلام نو، شیرینی نارگیلی، یک شیرینی رویایی با طعم و عطر بی‌نظیر نارگیل که هر قاشقی آن را می‌چشید، شما را به سوی بهشتی از لذت می‌براند.شیرینی نارگیلی، ترکیبی متفاوت از عسل، نارگیل خرد شده و قرص های هشت هسته‌دار که با هم ترکیب شده و به شما تجربه‌ای شیرین و خوشمزه ارائه می‌دهد.شیرینی نارگیلی، با طعم و مزه‌ای عالی از نارگیل تازه و شیرینی‌ای لطیف، در هر قاشقی شما را در دنیای خامه‌ای و خوشمزه فرو می‌برد.شیرینی نارگیلی، با عطر و طعم غنی و خوشایند نارگیل، همچون یک خوشمزه گرم و دلچسب، لذت بخشی بی‌نظیر را به شما هدیه می‌کند.برای طرز تهیه شیرینی نارگیلی همراه ما باشید. 

موادلازم  

  • پودر نارگیلی چرب ۲ لیوان

  • شکر ۱ لیوان کمتر و یا سلیقه ای

  • تخم مرغ ۲ عدد

  • روغن مایع ۲/۴ لیوان

  • آب لیموترش ۱ ق چایی خوری

  • پودر پسته به مقدار لازم

شیرینی نارگیلی

طرز تهیه

ابتدا تمامی مواد اولیه را قبل از استفاده چند دقیقه ای از یخچال خارج کنید و در محیط خارج یخچال قرار دهید تا تمامی مواد با دمای محیط تا حد ممکن هم دما شوند و سپس از مواد استفاده کنید.در این مرحله مخلوط کن را برداشته و داخل آن پودر نارگیل را به همراه تمام شکر و نصف روغن مایع بریزید و سپس تخم مرغ ها را نیز داخل ظرف جداگانه ای بشکنید و بعد سفیده های آن ها را از زرده هایشان جدا کنید و یکی از سفیده ها را نیز به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و بعد مخلوط کن را با دور تند روشن کنید و زمان دهید تا تمامی مواد با یکدیگر خوب مخلوط شوند و بافتی یکدستی نیز پیدا کنند.پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شدند ماهیتابه ای را برداشته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و سپس مایه ای که تهیه کرده اید را داخل ماهیتابه بریزید و سپس به آن ها باقی مانده روغن را به همراه آن یکی سفیده تخم مرغی که باقی مانده بود و آب لیموترش تازه را هم به آن ها اضافه کنید و سپس تمامی مواد را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را با یکدیگر تفت دهید. دقت داشته باشید این کار را حتماً باید با شعله کم و ملایم گاز انجام دهید تا به هیچ وجه مایه شما نسوزد و بوی سوختگی نیز نگیرد و تمامی مایه به خوبی گرم شوند و شکر نیز آب شود.

ماهیتابه دو طرفه ای را برداشته و آن را روی حرارت کم و ملایم گاز با درب بسته بگذارید و ۱۵ دقیقه به آن زمان دهید تا درون ماهیتابه به خوبی گرم و آماده شود و پس از آن که مایه هم به خوبی آماده شد و تمامی مایه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید و کف ماهیتابه دو طرفه خود را کاغذی روغنی قرار دهید و بعد مقداری از مواد را به اندازه ای مدنظر دارید برداشته و کمی با فاصله از هم داخل ماهیتابه بریزید و روی شیرینی ها کمی پودر پسته بریزید و سپس درب ماهیتابه را بگذارید و مجدد ۱۵ دقیقه دیگر به شیرینی های درون ماهیتابه فرصت دهید تا به خوبی پخته و آماده شوند. پس از آن که تمامی شیرینی ها پخته شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید و زمان دهید تا اول کمی خنک شود و بعد آن ها را از روی کاغذ روغنی برداشته و داخل ظرف مناسبی برای سرو آن قرار دهید و پس از آن هم شیرینی نارگیلی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید. نوش جان

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید