فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاپ را می توانید به شیوه ای بسیار آسان و در منزل خودتان درست کنید.

طرز تهیه سس کچاپ در آشپزخانه منزل + فیلم

به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، وقتی می خواهی پیتزا درست کنی یا ساندویچ و ماکارونی داری سس کچاپ بسیار مصرف می شود.

مواد لازم:

یک لیوان آب

1/5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید

نصف لیوان رب

ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه

پودر پابریکا ، پودر سیر

پودر گوجه(قابل حذف)

نکات مهم در تهیه سس کچاپ

من از هرکدام نصف قاشق چای خوری ریختم؛ شما می توناید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتان سازگار شود.

غلظت سس هم به خودتان بستگی دارد؛ هرقدر بیشتر بماند روی گاز سفت تر می شود البته حواس تان باشد بعد از سرد شدن یک مقدار سفت تر هم می شود.

این سس تا چند ماه در یخچال ماندگاری دارد ولی پیشنهاد می کنم هر دفعه نهایتا دو برابر این مواد را درست کنید تا تازه بماند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید