افزودن کره و روغن به برنج مقدار زیادی به کالری آن می افزابد و باعث خاصیت چاق کنندگی آن می شود.

برنج بیشتر باعث چاق می شود یا نان؟

به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، نان قوت لایموت است اما باید بدانید که 7 قاشق برنج معادل 6 کف دست نان لواش، 2/5 کف دست نان بربری، 4 کف دست نان تافتون، 2/5 کف دست نان سنگک و یک عدد نان باگت است.

شاید شما هم مثل خیلی ها به این باور و عقیده رسیدید که برنج نسبت به نان چاق کننده و پر کالری است اما واقعیت این نیست. هم نان و هم برنج جزء مواد نشاسته ای هستند، اما برنج یک محصول خاص است، بدون چربی و بدون کلسترول و بدون نمک ولی نان شامل چربی، نمک زیاد، جوش شیرین است.

تماس مستقیم نان با شعله تنور هم باعث ایجاد مواد سرطان زا داخل نان می شود.همچنین در نان گلوتن هم وجود دارد اما در برنج نیست.

دلیل اینکه برنج چاق کننده عنوان می شود این است که فرهنگ آشپزی ما ایرانی ها به گونه ایست که برنج را حتما باید همراه با روغن و کره میل کرد. افزودن کره و روغن به برنج مقدار زیادی به کالری آن می افزابد و باعث خاصیت چاق کنندگی آن می شود.

در صورتی که اگر برنج بدون چربی و به صورت کته میل شود نه تنها چاق کننده نیست بلکه تامین کننده ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز برای سلامت پوست و موهاست.

در حالت کلی کالری برنج به صورت زیر است:

نوع / مقدار / کالری

برنج سفید پخته / یک کفگیر / ۲۵۰

برنج سفید پخته / ۱۰۰گرم / ۱۲۰

برنج سفید خام / ۱۰۰گرم / ۱۳۰

برنج قهوه ای / ۱۰۰گرم / ۱۱

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید