اگر اهل خوردن ماهی به صورت کبابی نیستید و به خاطر داشتن مشکل چربی با سرخ کردن ماهی در روغن هم موافق نیستید، ماهی را در مایکروفر بپزید.

روشی جالب و متقاوت برای سرخ کردن ماهی بدون روغن

به گزارش سلام نو به نقل از همشهری آنلاین: در ضمن این غذا هم سرشار از امگا ۳ و هم ویتامین A است.

مواد لازم برای ۴ نفر

۳ عدد فیله ماهی شیر یا سالمون
۱۵۰ گرم آرد
۲ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان به مقدار لازم نمک و فلفل
۲ ق س آب لیموترش
یک ق م گرد لیمو
۲ ق س روغن زیتون

سُـس آلو

آلوها را در آب خیس کنید. در این فاصله روغن زیتون و شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کرده و در دستگاه مایکروفر با حداکثر قدرت مدت سه دقیقه بدون درپوش حرارت دهید تا شکر حالت کاراملی پیدا کند. سپس آلوها و سرکه بالزامیک را همراه با پودر ارگانو و پودر سیر به مخلوط روغن اضافه کنید این مخلوط را با قدرت ۶۰ درصد با سیستم مایکروفر و بدون درپوش مدت دو دقیقه حرارت بدهید. البته نمک و فلفل مورد نیاز را هم اضافه کنید. این سس را با فیله ماهی سرو کنید.

مواد لازم

۱۵۰ گرم آلوی برقونی
۲ /۱ ق چ پودر سیر
۲ /۱ ق چ پودر ارگانو یا پودر آویشن
۲ ق س روغن زیتون
یک ق س شکر قهوه‌ای
۲ /۱ یک ق س سرکه بالزامیک
به مقدار لازم نمک و فلفل

یه‌جور دیگه

اگر دستگاه شما سیستم combi نداشت از سیستم مایکروفر با قدرت ۶۰ درصد و همان مدت شش تا هشت دقیقه بدون درپوش استفاده کنید.

فوت‌وفن

وقتی فیله‌ها را با مواد مختلف روکش کردید با دست سطح آنها را فشار دهید تا مواد محکم به گوشت ماهی چسبیده و هنگام سرخ شدن جدا نشوند.

برای اینکه مغز آفتابگردان بعد از سرخ شدن از ماهی جدا نشود، تخم‌مرغ‌های زده شده را با چند قطره آب یا شیر مخلوط کرده، سپس از صافی یا الک رد کنید تا حالت لزجی آن از بین برود.

از کجا بخریم؟

شکر قهوه‌ای را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید