تیکا ماسالا از غذاهای خوشمزه و اصیل هندی است که شاید کمتر کسی نامش را شنیده باشد، در این ویدیو طرز تهیه تیکا ماسالا هندی را به شما عزیزان آموزش داده ایم که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

دستور پخت تیکا ماسالا غذای خوشمزه و اصیل هندی + طرز تهیه / فیلم

به گزارش سلام نو، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه تیکا ماسالا هندی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه و ران مرغ بدون استخوان ۱ کیلو، پوره گوجه ۲ پیمانه، پیاز داغ ۱ پیمانه، خامه ۱۰۰ گرم، ماست چکیده ۱۰۰ گرم، برنج باسمانی ۴۰۰ گرم، گشنیز تازه ۱۰۰ گرم، سیر و زنجبیل از هر کدام ۱۵ گرم، ادویه: زیره سبز، هل، دارچین، تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز و گراماسالا به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تیکا ماسالا هندی را مشاهده می‌کنید.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید