به گزارش سلام نو، “کباب ژاپنی” کباب لذیذی است که طعم خیلی خوبی دارد و اگر خوب مزه دارشود خیلی ساده و سریع آماده میشود.
کباب ژاپنی یک کباب نرم و لذیذ است که همانند کباب برگ ، کباب شیشلیک و بسیاری از کباب های محبوب ایرانی طعم و مزه بسیار خوبی دارد.این کباب را به زاحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و برای مهمانی ها و مجالستان سرو کنید.
مواد لازم کباب ژاپنی :
- گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند :۱۲۵ گرم
- شیره انگور :۱ قاشق سوپخوری
- پیاز :۱ عدد متوسط
- سیر :۴ حبه
- پودر خردل :۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون :۲ قاشق سوپخوری
- پودر زنجبیل :۱ قاشق چایخوری
- سس سویا :۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کباب ژاپنی:
مرحله اول:
برای درست کردن کباب ژاپنی در ابتدا تمام چربی های گوشت را بگیرید و در اندازه های یک سانتی متری برش بزنید.
مرحله دوم:
سیر و پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای به همراه روغن زیتون ، پودر خردل، سویا سس ، شیره انگور و پودر زنجبیل با گوشت ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خرد هم بروند.
روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در فضای محیط به مدت نیم ساعت نگه دارید تا گوشت حسابی طعم دار شود.
مرحله سوم:
پس از استراحت دادن گوشت ها ،سیر و پیاز چسبیده به آن را جدا کنید و به طور مرتب به سیخ بکشید.
مرحله آخر پخت کباب ژاپنی:
وقتی زغال ها حسابی گداخته شدند و برای کباب کردن آماده شدند ، سیخ های کباب را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند. کباب ها را مدام بچرخانید تا به صورت یکدست پخته شوند. برای هر طرف کباب حدود ۳ تا ۴ دقیقه زمان بدهید تا بپزند.
کباب آماده شده نرم لذیذ را به همراه برنج یا نان سرو کنید.
منبع: نمناک
نظر شما