سوشی اولین بار در قرن دوم میلادی، در چین درست شد و در واقع روشی بود که چینی‌ها برای نگهداری غذا استفاده می‌کردند. مردم ماهی را در برنج می‌گذاشتند تا مدت طولانی‌تری سالم بماند و قابل خوردن باشد. سپس در زمان نیاز برنج را دور می‌ریختند و ماهی را مصرف می‌کردند.

خوشمزه‌ترین سوشی سبزیجات را در خانه تهیه کنید

به گزارش سلام نو، “سوشی سبزیجات” یک نوع غذای دریایی و البته رژیمی غنی است که در مدت ۴۵ دقیقه آماده سرو می شود. این سوشی با سس سویا و سبزیجات تازه تهیه می شود.

تاریخچه غذای سوشی و آیا باید مزه سوشی را امتحان کرد؟ ☀ جاذبه ها

مواد لازم سوشی سبزیجات

  • آب : ½۱ پیمانه
  • برنج :½۱ پیمانه
  • سرکه سفید : ⅓ پیمانه
  • تربچه : ۶ عدد
  • پیازچه : یک دسته
  • فلفل دلمه ای زرد : یک عدد
  • هویج : یک عدد
  • خیار : یک عدد
  • جلبک دریایی : ۴ ورقه
  • آووکادو:½ عدد
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • شکر : یک قاشق مرباخوری
  • سس سویا : به مقدار دلخواه برای سرو

سوشی و همه آنچه لازم است در مورد این غذای خوشمزه بدانید+معرفی+چاشنی+تصویر

طرز تهیه و تکنیک های سوشی سبزیجات

ابتدا برنج پخته شده را در یک کاسه  بریزید و با پشت چنگال آنراله کنید.نمک ، شکر و سرکه را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد مخلوط بدست آمده را به برنج له شده اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا مخلوط به خرد برنج برود.روی کاسه را بپوشانید و بگذارید تا آماده شدن بقیه مواد مخلوط شکر و سرکه به خورد برنج بروند.

در این فاصله تمام سبزیجات تهیه شده را بشویید و پوست بکنید.سبزیجات را پس از خشک کردن به صورت نازک و خلالی به اندازه یک چوب کبریت برش بزنید. برای اینکه آووکادو خردشده تیره رنگ نشود به آن مقداری آبلیمو بزنید.

حصیر مخصوص رول کردن سوشی را روی میز قرار دهید و روی آن یک ورق کاغذ روغنی پهن کنید.

برنج له شده را ۴ قسمت کنید و یک قسمت آن را روی کاغذ روغنی پهن کنید.به طوری که ۲ سانتی متر از ورقه جلبک بزرگترباشد.

بعد جلبک ها را طوری که قسمت براق آن به برنج بچسبد روی برنج قرار دهید .سپس سبزیجات خرد شده را هم به ۴ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از آنها را به طور طولی روی ورق جلبک میچینیم فقط دقت کنید سبزیجات را نباید به لبه جلبک نزدیک کنید چون موقعه رول کردن مکمن است سبزیجات بریزند.

سوشی و همه آنچه لازم است در مورد این غذای خوشمزه بدانید+معرفی+چاشنی+تصویر

دستانتان را خیس کنید و سوشی را از سمت خودتان به آرامی با کمک حصیر رول کنید.اگر احیانا برنجتان به کاغذ روغنی چسبید با دست خیستان آن را هم در کنار بقیه مواد رول کنید. بقیه مواد و جلبک ها را هم به همین ترتیب رول کنید.

تا قبل از سرو سوشی آن را با حوله ای نمناک بپوشانید.

 سوشی را هنگام سرو با کمک یک چاقوی تیز و نمناک به ۴ قسمت برش بزنید و هر ۴ قسمت را برای یک نفر به همراه سس سویا سرو کنید.

 منبع: نمناک

کد خبرنگار: ۲۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید