در فصل پاییز ذرت و شیر بلال به فراوانی یافت می شود و بهترین زمان برای درست کردن انواع و اقسام غذا ویش غذاهای خوشمزه با این غلات است.

سالاد ذرت مکزیکی با بلال تازه + طرز تهیه

مکزیکی‌ها ید طولایی در درست کردن انواع اسنک، فست فود و غذاهای خوشمزه با ذرت دارند. از ذرت مکزیکی گرفته تا انواع تاکو با نان ذرت و البته پلوی مخلوط که ذرت یکی از اجزای اصلی آن است. پس به دستور تهیه غذاهای مکزیکی با ذرت شک به دل‌تان راه ندهید.

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی یا سالسا ذرت مقوی و خوشمزه با سس مخصوص را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم برای سالاد

ذرت تازه یا کنسروی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

قارچ تازه و خرد شده: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

فلفل سبز یا فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد ریز خرد شده

جعفری یا گشنیز ساطوری خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز قرمز متوسط: یک عدد ریز خرد شده

گوجه فرنگی درشت: ۱ عدد نگینی خرد شده (اختیاری)

مواد لازم برای سس سالاد

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: ۴ قاشق غذاخوری

ماست چکیده یا یونانی پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوی

پودر فلفل قرمز چیلی: ½ قاشق چایخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای درست کردن سالاد ذرت مکزیکی یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تمام مواد را به جز مواد سس را در آن بریزید. اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید که نیازی به پختن ندارد. اگر هم از ذرت خام استفاده می‌کنید دانه‌های ذرت را به مدت ۱۵ دقیقه بخارپز کنید. سپس سس سالاد را درست کنید. مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و روی سالاد بریزید و هم بزنید.

سالاد ذرت مکزیکی یک غذای مقوی و سالم برای وعده شام و ناهار است. اگر در ترکیب سالاد هویج می‌پسندید هویج را هم رنده یا نگینی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. اضافه کردن لوبیا قرمز یا سفید پخته شده به این سالاد هم یک ایده عالی است. کلم سفید خرد شده و کاهو هم در این سالاد طعم عالی دارد. در صورتی که می‌خواهید مقدار پروتئین سالاد را بیشتر کنید مقداری فیله سینه مرغ مزه‌دار شده و پخته شده یا گریل را به این سالاد ذرت مکزیکی اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی یا سالسا ذرت خوشمزه با سس مخصوص

سالاد ذرت مکزیکی یا سالسا ذرت با سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده و همچنین با نخود فرنگی هم مرسوم است. به جز مواد اولیه گفته شده تمام این مواد را هم می‌توانید به دستور طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه و مقوی‌تان اضافه کنید تا یکی از خوشمزه‌ترین انواع پیش غذا مدرن و سالاد ساده و ارزان را داشته باشید. اگر هم مقداری پاستا پخته به این سالاد اضافه کنید یک سالاد پاستا یا سالاد ماکارونی مکزیکی عالی و لذیذ را به عنوان یک غذای اصلی خواهید داشت./  مجله کوروش

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید