کوکوی قارچ یکی از غذاهایی خوشمزه محسوب می شود که نسبت به سایر کوکوها کمتر شناخته شده است، در این مطلب طرز تهیه کوکوی قارچ را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

نحوه درست کردن کوکوی قارچ

مواد لازم

قارچ    ۲۰۰ گرم
تخم مرغ    ۶ عدد
جعفری ساطوری شده    ۲ قاشق غذا خوری
کره    ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل   به مقدار لازم
روغن   به مقدار لازم

طرز تهیه

۱.ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید
۲.و به همراه نصف کره و یک قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت کم اجاق تفت دهید.
۳.سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشکنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
۴.از باقیمانده کره به علاوه روغن برای سرخ کردن کوکو استفاده می کنیم. به محض سرخ شدن یک طرف کوکو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود./  پاپیون
کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید