خوراک قفقازی که یک سالاد گرم است می‌تواند با ادویه‌های فراوان و مغزهایی که در خود دارد به عنوان یک وعده غذایی کامل هم حساب شود ، در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش داده ایم.

خوراک قفقازی، سالاد خوشمزه و پرطرفدار + آموزش

در تهیه خوراک قفقازی از آب مرغ، سینه مرغ، گردو، سیر و لیموترش استفاده می‌شود؛ موادی که به راحتی در دسترس هستند و برای تهیه آن‌ها نیازی نیست خودتان را به زحمت بیاندازید.

ممکن است تهیه خوراک یا همان سالاد قفقازی زمان نسبتا زیادی از شما بگیرد، اما طعم شگفت انگیز و انرژی بخش بودن آن، خستگی‌ را از تن‌تان بیرون می‌کند. سالاد قفقازی با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل چیلی و پودر پاپریکا طعم‌دار می‌شود.

این سالاد را می‌توانید نه تنها به عنوان پیش غذا، بلکه به عنوان یک شام سبک و مقوی هم در کنار عزیزانتان میل کنید.

مواد لازم

آب مرغ     یک و نیم لیتر
گردو     یک و نیم پیمانه
سینه مرغ     دو عدد
سیر    سه حبه
نان  تست     دو عدد
لیمو ترش     یک عدد
روغن زیتون     چهار قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده    دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل پاپریکا     چهار قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز چیلی    یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه   به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک قفقازی

مرحله اول

برای تهیه سالاد قفقازی، ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. سینه مرغ را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید سینه مرغ به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی حرارت باشد تا بوی بد آن از بین برود. سپس آب قابلمه را دور ریخته و سینه مرغ را از وسط برش دهید.

آب مرغ که از قبل آماده کرده بودید را درون یک قابلمه بریزید. سینه مرغ را به قابلمه اضافه کنید. دقت داشته باشید که آب مرغ باید روی سینه مرغ را به طور کامل بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سینه مرغ بپزد.

مرحله دوم

یک قابلمه کوچک را روی حرارت گذاشته و درون آن روغن زیتون بریزید. پودر پاپریکا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

نان تست را درشت خرد کنید و درون یک کاسه بریزید. یک یا دو پیمانه از آب مرغ را روی برش‌های نان بریزید.

مرحله چهارم

گردو، پیازچه، سیر و جعفری را خرد کنید. نصف پیمانه از گردو را با پیازچه و یک قاشق غذاخوری جعفری داخل یک ظرف بریزید. باقیمانده گردو را به همراه سیر، فلفل قرمز چیلی و یک قاشق چای‌خوری نمک، باقیمانده جعفری و برش‌های خیس خرده نان را درون غذاساز بریزید و همه مواد را با هم دیگر ترکیب کنید.

مرحله پنجم

با یک چاقو، سینه مرغ پخته شده را به صورت نازک و باریک برش بزنید. مرغ برش‌داده شده و مخلوط پودر پاپریکا و روغن زیتون را به مخلوط جعفری، پیازچه و گردو اضافه کرده و همه مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. آب لیمو ترش را بگیرید.

سپس فلفل سیاه و آب لیموترش را به خوراک قفقازی اضافه کرده و هم بزنید. سالاد قفقازی خاص و خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف مدنظر ریخته و نوش جان کنید./  کاله

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید