شیرینی لوز زعفرانی یکی از شیرینی های پرطرفدار ایرانی و سوغات شهر شیراز محسوب می شود در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

آموزش درست کردن شیرینی لوز زعفرانی

مواد لازم

پسته کوبیده    به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ    ۱ قاشق سوپ خوری
پودر قند (معادل ۲۰ گرم)   ۲ قاشق سوپ خوری
بادام   ۲۰۰-۱۵۰ گرم
آب   ۱/۲ پیمانه
شکر   ۱ پیمانه

طرز تهیه

۱.برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید.
۲.برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳.شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
۴.بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.
۵.زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
۶.پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
۷.پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
۸.داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
۹.نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید./ پاپیون
کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید