به اعتقاد بنده فرقی نیز نمی‌کند که ترامپ انتخاب شود و یا بایدن، چرا که این مسئله نوعی جبر سیاسی است، زیرا که تحریم‌ها کاری با اقتصاد کرده، که عملا زندگی مردم از نظر اقتصادی فلج شده و گرانی‌هایی که در بازار وجود دارد، قطعا در بلند مدت نمی‌تواند ادامه پیدا کند.

 ایران و آمریکا بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران توافق می‌کنند
به گزارش سلام نه به نقل از فرارو،  بعد از فعال شدن مکانیزم ماشه از سوی آمریکا، این اقدام با مخالفت اتحادیه اروپا، روسیه و چین مواجه شد، برخی از تحلیلگران معتقدند، همه اقداماتی که ترامپ طی این چهار سال گذشته بر علیه ایران انجام داده، برای این بوده که بتواند، با ایران به توافقی جدید دست پیدا کند و میراثی بهتر از میراث اوباما از خود به عنوان رئیس جمهوری آمریکا در تاریخ سیاسی جهان به ثبت برساند.بسیاری از کارشناسان توافق ایران و آمریکا را حتی با وجود شرایط فعلی بعید نمی‌دانند، این در حالی است که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این راستا از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید دید تا در نهایت از بین ترامپ و بایدن کدامیک به کاخ سفید راه پیدا خواهند کرد.
صادق زیباکلام با اشاره به اینکه آمریکا با فعال کردن مکانیزم ماشه در عمل نهایت فشار خود را وارد کرد تا ایران را مجبور به مذاکره کند، گفت: اما با توجه به وضعیتی که وجود دارد خود آمریکایی‌ها نیز می‌دانند که با این تحریم‌ها نیز ایران حاضر به گفتگو نخواهد شد، مخصوصا در زمانی که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پیش است و این امکان وجود دارد تا بایدن انتخاب شود، بنابراین این فشارها نیز می‌تواند به نوعی برای افزایش شانس ترامپ به منظور انتخاب شدن مجدد باشد، که این فشارها در قالب سیاسی خارجی موفق آمریکا، به مردم این کشور عرضه شده تا بر مبنای آن از ترامپ یک قهرمان ملی بسازنند.افزود: درحال حاضر این وضعیتی که در مورد برجام حاکم است، ادامه می یابد، اما آن چیزی که قطعی، به نظر می‌رسد، این است که ایران در نهایت برجام ۲ را نیز امضا خواهد کرد، به اعتقاد بنده فرقی نیز نمی‌کند که ترامپ انتخاب شود و یا بایدن، چرا که این مسئله نوعی جبر سیاسی است، زیرا که تحریم‌ها کاری با اقتصاد کرده، که عملا زندگی مردم از نظر اقتصادی فلج شده و گرانی‌هایی که در بازار وجود دارد، قطعا در بلند مدت نمی‌تواند ادامه پیدا کند.

زیبا کلام اظهار داشت: اما باید به این نکته نیز اشاره کرد، این توافقی که به آن اشاره شد، به طور قطع در دولت حسن روحانی منعقد نخواهد شد، چراکه طیف تندرو نمی‌خواهند به مانند برجام امتیازات اقتصادی توافق احتمالی به اسم دولت روحانی تمام شود، بنابراین این وضعیت تعلیقی که وجود دارد و همچنین حالت بی تصمیمی تا زمان انتخابات سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت و بعد از آن که دولت محبوب اصول گرایان روی کار آمد، آن زمان مذاکرات برای یک توافق جامع آغاز می‌شود.این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان داشت: با توجه به اینکه دستاوردهای برجام ملموس بود و بسیاری از تندروها برای اینکه روحانی نتواند به کار خود بپردازد در کار او انواع و اقسام مشکلات را ایجاد کردند، به نظر می‌رسد با اجرای برجام ۲ نیز نرخ دلار کاهش پیدا کند و با ورود سرمایه گذاری‌های خارجی به ایران وضعیت اقتصادی به یک ثبات نسبی برسد، از سوی دیگر اصول گرایان نیز خود با این موضوع مشکلی ندارند، به نظر می‌رسد همان اتفاقاتی که در سال ۶۸ و ماجرای قطعنامه ۵۹۸ رخ داد را طی سال آینده دوباره نیز به نظاره خواهیم نشست.
کد خبرنگار: ۳
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
    0 0
    جناب! همون گشایش اقتصادی که با برجام یک برامون آوردید کافیه دیگه نمی خواد برامون برجام ۲ درست کنید. شما بفرمایید گل‌های براجام یک تون رو بچینید. برجام دو پیش کش. دستتون درد نکنه . بفرمایید بذارید هوا بیاد تو.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید