بنابر اعلام یک پزشک سوری فلافل و شاورما دو غذای پرطرفدار در روزهای کرونایی هستند که باید مراقب آنها بود.

۲ غذایی که عامل انتقال کرونا شدند!

به گزارش سلام نو به نقل از برنا، عدنان الفرا متخصص مشکلات گوارشی اهل سوریه گفت: فست فودها و غذاهای آماده که خارج از خانه تهیه می‌شوند، به خصوص فلافل و شاورما که دو غذای پرطرفدار هستند موجب انتقال کرونا به انسان و طولانی شدن عمر این ویروس در بدن می‌شوند.

او گفت: بر اساس نتیجه مطالعات افراد بسیاری دیده شده اند که علت اختلالات گوارشی آن‌ها تجمع ویروس کرونا در دستگاه گوارشی‌شان از طریق فست فودها بوده است. از این رو شاید تهیه کننده غذا به ویروس کرونا آلوده و موجب انتقال عفونت باشد یا شخص از طریق لمس سطح وسایل پلاستیکی و فلزی مانند چنگال، چاقو و قاشق‌ها حین خرید غذا در فروشگاه که به شکل مناسب ضدعفونی نشده اند، مبتلا شود.

الفرا بیان کرد: در این روزها شدیدا بر اجتناب از مصرف غذاهای آماده پرطرفدار مانند فلافل و شاورما که در هوای آزاد قرار دارند، تاکید می‌شود؛ زیرا احتمال آلوده شدنشان به ویروس زیاد است حتی اگر رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی پروتکل‌های بهداشتی لازم را اجرا کنند.

کد خبر: 55163918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 4 =

    پربازدید

    پربحث

    آخرین اخبار