رئیس شورای استفتائات دفتر رهبر انقلاب گفت: اگر فقط یک فدایی برای رهبر بشناسیم ایشان آقای روحانی است و آقای یزدی درباره ایشان دروغ می گوید/ عباس عبدی درباره تشکیل جریان سوم گفت: اگر از بین اصلاحات چنین جریانی بیرون بزند از فیلتر نظارتی رد نخواهد کرد و اگر از بین اصولگرایان بیون بیاید بعد از مدتی علیه هم شمشیر خواهند کشید

به گزارش سلام نو، تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

درِ شورای نگهبان به روی سهم‌خواهی‌ بسته است

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، درباره این موضوع که آیا قرار است بنا بر خواسته اصلاح‌طلبان این شورا برای شنیدن نظرات‌شان از آنها دعوت کند؟ پاسخ داد: شورا وظیفه‌ انجام این کار را بر عهده ندارد. قبلاً هم گفته‌ایم که اگر هر کس حرفی برای گفتن دارد، گوش ما شنواست و درهای شورای نگهبان به روی دوستان باز است. اگر کسی واقعاً مطلبی دارد و تصور می‌کند آن مطلب در رسیدگی‌های شورای نگبهان موثر است، می‌تواند مراجعه کند و ما استقبال می‌کنیم. اما اگر خدای ناکره بخواهند سهم‌خواهی کنند، نه؛ درِ شورای نگهبان به روی سهم‌خواهی‌ها بسته است. چون ما یک وظیفه قانونی داریم و بر اساس همان وظیفه قانونی، هم گوش‌مان شنواست و هم درِ شورای نگهبان باز است.

اگر رهبری یک نفر فدایی داشته باشد آقای روحانی است

آیت‌الله کریمی رئیس شورای استفتائات دفتر مقام معظم رهبری گفت: آقای یزدی حرف خودش را می‌زند؛ هر روز با یک نفر در می‌افتد. تا دیروز با هاشمی رفسنجانی و امروز صادق لاریجانی است و فردا با چه کسی در می‌افتد را نمی‌دانم؟ رئیس شورای استفتائات دفتر مقام معظم رهبری همچنین در خصوص این بخش از سخنان منتسب به آیت الله یزدی درباره رئیس جمهور که گفته شده «چطور کسی که تنفیذ ولایت را دارد، جرأت کرده و کارهای خلاف امر رهبری را می‌کند؛ مثل مخالفت درباره فضای مجازی و... اگر نمیتوانی مملکت را اداره کنی، برو کنار. این برو کنار را چه کسی باید بگوید؛ در درجه اول حوزه باید بگوید. بعد از نظر قانونی باید دیوان عالی قضایی بگوید. بعدش هم مجلس بگوید ولی متأسفانه می‌بینیم مجلس هم وضعیت دیگری دارد»، ضمن دروغ خواندن این سخنان گفت: اگر رهبری یک نفر فدایی داشته باشد آقای روحانی است. «برو کنار» گفتن به رئیس جمهوری را در درجه اول مجلس باید تشخیص دهد. اگر مجلس تشخیص عدم قابلیت دهد، همان طوری که بنی صدر را کنار گذاشت، او را کنار می گذارد. این کار آقای یزدی نیست و ربطی به او ندارد. این کار آقای یزدی نیست و ربطی به او ندارد. مگر جامعه مدرسین اختیار مردم را دارد؟! بعضی از مدعیان مرجعیت از نظر علمی خیلی پایین‌تر از آقای علوی بروجردی هستند. چطور تابلو آنها را پایین نیاورده است؟/دنیای اقتصاد

نامه تند احمد توکلی به سران قوا

رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌هایی به روسای قوا ، اعضای دولت، مجلس ،قوه قضائیه، مجمع تشخیص مصلحت نظام و اعضای شورای نگهبان ،ضمن هشدار نسبت به افزایش چشمگیر حاشیه نشینی در شهرها در آینده ای نزدیک با ارایه راهکارهایی خواستار تدابیر اساسی در زمینه مسکن و اجاره مسکن شد وی نوشت: ما جماعت مسئول، اگر ناشنوا هم شده باشیم، از شنیدن صدای شکستن استخوان‌های مستأجران و مستمند تنها در زیر فشار طاقت‌فرسای اجاره مسکن، گریزی نداریم.با روند کنونی افزایش اجاره مسکن، تعداد حاشیه‌نشینان رشد چشمگیری خواهد یافت.میانگین قیمت یک متر مربع واحد مسکونی در تهران، به 13.35 میلیون در تیرماه 98 رسیده است.به‌زودی چند میلیون حاشیه‌نشین به 11 میلیون حاشیه‌نشین موجود در اطراف شهرها افزوده خواهد شد.

زاهدی: شاید برخی اصلاح طلبان در لیست اصولگرایان قرار گیرند

محمد مهدی زاهدی در تحلیلی از تحرکات انتخاباتی اصول‌گرایان و وجود شائبه اختلاف بین آنها گفت: فکر نمی‌کنم اختلافی بین اصولگرایان وجود داشته باشد خوشبختانه شورای وحدت و هماهنگی اصولگرایان تشکیل شده و کار خوب در جهت هماهنگی و وحدت را شروع کرده است، امیدوارم اگر مختصر مشکلاتی هم وجود دارد حل شود. زاهدی گفت: در این دوره چتر اصولگراها بازتر شده و دیگر نگاه نمی‌کنند که فلانی در تشکل اصولگراها هست که او را زیر این چتر قرار دهند هر کسی که نسبت به انقلاب و نظام و قانون اساسی پایبندی داشته باشد و آن را نشان داده می‌تواند زیر این چتر قرار گیرد این شامل اصلاح طلبان هم می‌شود. وی در توضیح نحوه تشخیص اصلاح طلبان واجد این شرایط برای قرار گرفتن زیر این چتر گفت: تجربه و موضع گیری‌های آنها مشخص کننده همه چیز است کما این که ما در این دوره مجلس از این افراد داشتیم اگر اصلاح طلبانی با این ویژگی وجود داشته باشند ممکن است در لیست اصولگرایان قرار گیرند.

پیشنهاد عجیب یک روزنامه:با منتشر کنندگان محتوای جلسات خصوصی برخورد کنید

اظهارات منتسب به آیت ا... یزدی درباره رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته فضای خبری کشور را تحت الشعاع قرار داد. سبک بدی در بین برخی اهالی رسانه و همچنین سیاسیون باب شده که مدعی دسترسی به محتوای جلسات خصوصی هستند و گاهی حتی آن را منتشر می کنند، در حالی که گوینده سخن، اظهارات خود را متناسب با مخاطب موجود و بنا بر فرض امانتداری مطرح می کند. چنان که علی ما نُقِل، آیت ا... یزدی در جلسه مذکور به صراحت خواستار انتشار نیافتن این سخنان شده اند./خراسان

اعضای جریان سوم به روی هم شمشیر خواهند کشید

عباس عبدی درباره احتمالات مطرح شده پیرامون شکل گیری جریان سوم، به خبرآنلاین گفت: اگر جریان سوم از دل گفتمان اصلاح طلبی بیرون بیاید بعید است از فیلترهای نظارتی عبور کند. جریان موسوم به اعتدال‌گرا از ابتدا هویت سیاسی خود را به‌طور مستقل تعریف نمی‌کرد و در بین دو جریان حرکت می‌کرد از همین منظر نمی‌توان اعتدال گرایی کنونی را جریان سیاسی ایجابی تعریف کرد. حتی در صورت فعالیت چنین نیروهایی، دستاورد بسیار کوتاه‌مدتی پیش‌رو خواهند داشت چراکه در پی درگیری و کشمکش‌ها علیه یکدیگر شمشیر می‌کشند. این جریان‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه با اتخاذ خط‌مشی رادیکال در برابر هر دو جناح دیگر خودنمایی کنند.

روایت یک اصلاح طلب از دلایل حمله به آیت الله آملی لاریجانی

عبدالله ناصری در تشریح دلایل تضعیف جایگاه آملی لاریجانی به «آزادی» گفت: «با توجه به شان و جایگاه علمی آملی لاریجانی در ذهن کنشگران و فعلان سیاسی این فضا شکل گرفت که او و خانواده‌اش برای ایفای نقشی در آینده نظام سیاسی کشور در حال تلاش هستند. این امر نیز تضعیف جایگاه آنان نقش مهمی داشت، چون من معتقدم که در نظام سیاسی تمامیت خواه که دموکراسی خیلی خیلی ضعیف است هر آدمی که بخواهد در جامعه و بین بخشی از جامعه قد بکشد، تحمل نمی‌شود. یادمان باشد که دربین اصلاح طلبان همین مورد مشابه را داشتیم در سال ۷۷ داشتیم و دیدیم که غلامحسین کرباسچی که شهردار موفقی بود از نظر سیاسی جزء پله‌های اول قدرت سیاسی چپ آن زمان بود به بهانه‌ای محاکمه شد و عملا از کارایی افتاد. به آقای صادق لاریجانی هم ختم نخواهد شد و این روند ادامه خواهد یافت.»این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: به نظر من همین رویکرد درباره قالیباف هم وجود دارد. رفتن او به بنیاد مستضعفان قطعی بود، اما کانون‌های قدرت طومارش را بستند و مانع شدند.

جزئیات انتصاب میعاد صالحی در صندوق بازنشستگی کشوری

رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره احراز شغلی میعاد صالحی مدیرعامل برکنار شده صندوق بازنشستگی گفت: به استناد ماده ۱۷ قانون ساختار جامع رفاه اجتماعی کلیه کسانی که به عنوان مدیر در یکی از ارکان مدیرعامل، هیات مدیره و یا عضو هیات نظارت منصوب می‌شوند باید دارای مدرک کارشناسی ارشد با پنج سال سابقه در رشته‌های مدیریت، حسابداری، امور پزشکی، بیمه‌گری و یا انفورماتیک باشد بنابراین باید در مورد استخدام اینگونه افراد حتما از سازمان اداری و استخدامی استعلام شده و در صورت تایید به این سمت منصوب شوند. وی با بیان این‌که قبل از استعلام، استخدام نافذ نیست، گفت:، اما این در حالی بود که مدیرعامل صندوق بازنشستگی در ۱۰ فروردین‌ماه استخدام شد، ولی استعلامی در مورد شرایط شغلی وی از سازمان اداری و استخدامی انجام نشد تا این‌که در تیرماه از ما خواستند که استعلام بگیرند، در حالی که انتصاب انجام شده بود.رئیس سازمان اداری و استخدامی با بیان این‌که مدارکی که برای ما در رابطه با مدیرعامل صندوق بازنشستگی برای ما ارسال شد ناقص بود، توضیح داد: در پاسخ به نامه آقای میدری معاون وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی اعلام کردیم که مدارکی که برای ما ارسال کردید ناقص است و بررسی‌هایی را انجام دادیم. اگر استخدام با رعایت ضوابط مربوطه انجام می‌شود بلامانع خواهد بود چرا که آن‌ها اطلاعات دقیقی در اختیار ما قرار نداده بودند. وی گفت: در حالی باید مدیرعامل برکنار شده صندوق بازنشستگی پنج سال سابقه کار در رشته‌های مورد نظر می‌داشت که مدارکی که برای ما ارائه کردند نشان می‌داد وی دارای این پنج سال سابقه نیست و هرچه تلاش کردند به این میزان نرسید و با وجود این‌که فوق‌لیسانس داشت، در نهایت مجموع سابقه مدیریتی او ۵۷ ماه بود در حالی که باید ۶۰ ماه سابقه مدیریتی داشته باشد.

گاف دادگاه آمریکایی در حکم توقیف نفتکش ایرانی

عجله آمریکا برای صدور حکم توقیف کشتی ایرانی درست در زمانی که این کشتی قصد عزیمت از سواحل جبل الطارق را داشت، باعث دو گاف بزرگ در حکم دادگاه منطقه کلمبیا شد.خبرگزاری اسپوتنیک روز یکشنبه گزارش داد که دادگاه منطقه کلمبیا در آمریکا که حکم توقیف نفتکش ایرانی «آدریان دریا» و محموله نفت آن را صادر کرده، تاریخ توقیف این کشتی در جبل الطارق و نام آن را اشتباه درج کرده است.در حالی که نام نفتکش «گریس ۱» روز جمعه ۲۵ مردادماه (۱۶ اوت) به «آدریان دریا» و پرچم آن از پاناما به ایران تغییر یافت، حکم دادگاه آمریکایی در همین روز نام پیشین آن را به کار گرفته است و این در حالی است که روز آمریکا دست کم ۸ ساعت و نیم دیرتر از تهران آغاز می‌شود.براساس گزارش اسپوتنیک، دیگر گاف دادگاه آمریکایی این است که در حکم خود تاریخ ثبت شکایت علیه نفتکش ایرانی در این دادگاه را ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ ذکر کرده که سه ماه دیگر است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید